Om os

 
Smartphone House er en professionel service - firma, hvor du kan få service, repareret og vedligehold din mobil, iPad, Mac, bærer eller stationære computere. Osama Kawkab Hamza, der er indehaver af SmartPhone House, har godt mange års erfaring som selvstændig teknikker. Erfaringen er bred, hvilket afspejler de ret forskelligartede opgaver, der tages imod. Osama Kawkab Hamza har især en stor viden og praktiks erfaring.  
Vi har mange års erfaring med reparation af alle slags mobiltelefoner, iPad, Mac og PC'ere, og vi har også en stor viden og erfaring med alle slags iPhone reparationer lige fra komplekse væskeskader til udskiftning af ødelagt skærme og defekte komponenter. Vi reparerer alt lige fra beskadigede iPhone frontglas, skærme og bagcover, til mere omfattende vandskader og funktionsfejl på din iPhone. Vi har en høj succesrate og giver aldrig op overfor en svær opgave, og vi sætter kundens tilfredshed som det absolut højeste. Af denne grund er det også vigtigt for os, at kunden ikke går fra os med en tom pengepung, men får vores ydelse til en god og fornuftig pris.
Hos SmartPhone House har vi speciale i reparation af computere, og vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på indenfor kort tid og ofte samme dag. Når vi har repareret dit produkt, tester vi det, og sikrer os, at det lever op til vores egne kvalitetskrav. Hvis det viser sig, at det reparerede produkt ikke lever op til kravene, laver vi hele reparationen om, da slutproduktet skal være noget, vi selv kan stå indenfor.
Vi har tilbehør til din mobil til afspilning af lyd, opladning og lagring, cover,  højttaler, høretelefoner, hovedtelefoner med Bluetooth  mm., vi har også tilbehør til din iPad, Mac, Bærber eller stationære PC.