PC & BÆRBAR

Hos SmartPhone House har vi speciale i reparation af din bærbar eller stationære PC, vi servicerer alle mærker (HP, Acer, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens, Compaq , Dell, Packard Bell, Sony etc.). Fejlfinding af din bærbare eller stationære PC inden for kort tid og du vil herefter modtage et forpligtigende tilbud, på reparation af din computer.
Hos SmartPhone House har vi speciale i reparation af computere, og vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på indenfor kort tid af god kvalitet, og ofte samme dag.
Vi udfører alle typer reparationer på stationære computere. Vi kan udskifte alle typer hardware de mest almindelige reparationer omfatter fx. udskiftning af harddiske, udskiftning af skærme, Udskiftning af batterier, udskiftning af strømforsyninger, udskiftning af bundkort, Installation af operativsystem og software, udskiftning af grafikkort, opgradere grafikkort og eventuel ram mm.
Har du problemer med din Pc, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik og forespørg på et tilbud på en reparation.
Hvis du ikke kan finde din reparation på listen så kontakt os for at hjælpe dig med pris og reparations tid.