Service

Hos Smartphone House har vi speciale i reparation af din iPhone, iPad, Mac, bærbar eller stationære PC. Vi tilbyder reparation til fornuftige priser og vi udfører også garantireparationer. Vores mange års erfaring inden for reparation og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på indenfor kort tid og ofte samme dag. Vi har også tilbehør til din mobiltelefon, Mac, Bærbar etc. fx afspilning af lyd, opladning og lagring mm. Vi har også det flotte cover til din mobiltelefon.
Vi tilbyder også afhentning service i tidsrummet 10.30 -17.30 hverdag efter en aftale. Denne ekstra service koster (100) kr. ud over omkostninger til reparation, prisen afhænger af produktet og hvad der er galt.
Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken reparation der passer til dig, er du mere end velkommen til at  kontakt os . Herunder er nogle eksempler på vores service og reparation.

 

Er din iPhone skærm smadret eller skærmen begyndt at vise mærkelige farver? så skal du overveje at skifte din iPhone skærm. Vores teknikere står klar til at hjælpe dig allerede i dag!

Har du problemer med skærmen i din iPad eller virker touch funktionen ikke korrekt? Er din iPad skærm viser forkerte farver, så skal skærmen udskiftes.  Hvis uheldet er ude, og din iPad har brug for en ny skærm, står vi til rådighed med akut reparation.

Holder din iPhone ikke strøm på grund af en defekt i batteri, skal du formentlig have udskiftet batteriet. Smartphone House kan skiftere batterier på alle typer af iPhone.

Har du problemer med skærmen i din iPad eller virker touch funktionen ikke korrekt? Er din iPad skærm viser forkerte farver, så skal skærmen udskiftes.  Hvis uheldet er ude, og din iPad har brug for en ny skærm, står vi til rådighed med akut reparation.

Er din iPhone bagcoveret gået i stykker? Vi tilbyder at reparerer din iPhone bagcoveret indenfor kort tid. Reparationstiden afhænger selvfølgelig af omfanget på skaden din iPhone har fået, og som udgangspunkt kan vi klare reparationen en smule hurtigere.

Er din iPad bagcoveret gået i stykker? Vi tilbyder reparation indenfor kort tid. Reparationstiden afhænger selvfølgelig af omfanget på skaden din iPad har fået, og som udgangspunkt kan vi klare reparationen en smule hurtigere.

Er din iPhone power knap blevet defekt?
 Vi kan reparere din iPhone  power knap for dig, vores dygtige teknikere har repareret mange telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone vil fungere perfekt igen.

Er din iPad power knap blevet defekt?
Vi kan reparere din iPad power knap for dig. Vi laver ekspres reparationer på eget værksted, dvs. vi ikke sender enheden videre til et andet service sted. Dette gør at vi kan levere den hurtigste og billigste service på markedet.

Er din iPhone Dock Connector (Lade stik) blevet defekt?
Har du fået sand eller andet skidt i dit iPhone lade stik, eller er stikket blevet defekt?  Vi kan lave en iPhone  reparation af din iPhone Dock Connector (Lade stik), og du kan regne med at din iPhone vil fungere perfekt igen.

Har du en iPad med en defekt dock connector (oplader stik), der ikke vil oplade din iPad?
Vi skifter dock connectoren(oplader stikket) på din iPad. Vores dygtige teknikere har repareret flere iPad-modeller, og vi kan derfor garantere, at din iPad vil fungere perfekt igen.

Er din iPhone  homeknap blevet defekt?
Vi kan lave en iPhone reparation af din defekte homeknap for dig. Vi monterer en ny homeknap der matcher farven på din iPhone. Vores dygtige teknikere har repareret tusinde af telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone vil fungere perfekt igen.

Har du en iPad uden en fungerende home-knap? Vi kan lave en iPad reparation af din defekte homeknap for dig. Vi monterer en ny homeknap der matcher farven på din iPad. Vores dygtige teknikere har repareret tusinde af iPad, og vi kan derfor garantere, at din iPad vil fungere perfekt igen.

Der er mere end en enkelt mikrofon på iPhone.
En vigtig del af iPhone er dens mikrofon. Hvis mikrofonen ikke virker, kan dine venner  ikke høre dig når de ringer. Vi kan lave en reparation af dens mikrofon for dig. Vi har repareret tusinde af telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone fungere perfekt igen.

Har du problemer med mikrofonen på din iPad? Kan folk ikke høre dig, når du taler i den eller er lydkvaliteten dårlig? Vi kan hjælpe dig med at få skiftet mikrofonen på din iPad, så du igen kan blive hørt!

Virker lyden ikke i dine hovedtelefoner, eller kan din iPhone ikke længere sættes på lydløs?
Vi kan lave en iPhone reparation af minijack lydstikket, iphone lydløs og volume knappen.

Har du problemer med mikrofonen på din iPad? Kan folk ikke høre dig, når du taler i den eller er lydkvaliteten dårlig? Vi kan hjælpe dig med at få skiftet mikrofonen på din iPad, så du igen kan blive hørt!

Er din iPhone kamera blevet defekt?
Vi kan lave en iPhone reparation af din defekte kamera for dig. Vores dygtige teknikere har repareret tusinde af telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone vil fungere perfekt igen.

Er din iPad kamera blevet defekt? Vi kan lave en iPad reparation af din defekte kamera for dig. Vores dygtige teknikere har repareret tusinde af iPad, og vi kan derfor garantere, at din iPad vil fungere perfekt igen.


 

Mac reparation

Smartphone House tilbyder reparation af MAC computere i vores værksted. Vores IT-teknikere har mange års erfaring med Mac-reparationer, fejlsøgning og installationer. Vi udfører alle former for Mac reparationer, opgraderinger, installationer og Mac-service opgaver som eksempelvis: udskiftning af display glas, udskiftning af bundkort, udskiftning eller opgradering af RAM, udskiftning eller reparation af keyboard,  installation af harddisk, batteri, installation af netkort, installation af grafikkort, reparation af køling-system og montering af DVD/CD-drev.


 

Pc reparation

Smartphone House tilbyder reparation af  PC’ere i vores værksted. Vores IT- teknikere er eksperter i IT-reparationer,  fejlsøgning og installationer. Vi udfører alle former for computer reparationer, opgraderinger, installationer og PC-service opgaver som eksempelvis: udskiftning eller opgradering af RAM, udskiftning af bundkort, installation af Processor/CPU, installation af harddisk, udskiftning eller reparation af keyboard, batteri, installation af netkort, installation af grafikkort, reparation af køling-system, montering af DVD/CD-drev, udskiftning af strømstik (DC power jack), udskiftning af strømforsyning.